L'Amour

  • Δημιουργία18-11-2023
  • Μεταβολή19-03-2024
LIVE
VIDEOS
Studio PHOTOS
L'Amour
L'Amour
L'Amour
L'Amour
L'Amour

L'Amour, Studio

 

Το Στούντιο Lamour σας υποδέχεται με τα νέα, πανέμορφα, ευγενικά και διαθέσιμα κορίτσια μας! Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας υγιεινή, όλα τα κορίτσια μας περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, έτσι ώστε να νιώθετε στο χώρο μας πάντοτε ασφαλείς! Επίσης, στον χώρο μας θα βρείτε ποικιλία προγραμμάτων, από απλά μέχρι τα πιο εξεζητημένα! Σε κάθε βάρδια θα βρείτε διαφορετική κοπέλα! Για τους πελάτες μας που θέλουν να επιλέξουν κάποιο αυταρχικό πρόγραμμα, υπάρχει βιτρίνα με εξεζητημένα αξεσουάρ, από όπου μπορούν να επιλέξουν αυτό που θα κορυφώσει την σεξουαλική τους ευχαρίστηση. Σε όλα μας τα δωμάτια υπάρχουν πετσέτες  (μικρές μεγάλες) και παντόφλες μια χρήσης, απολυμαντικά για τα χέρια, αρωματικά και σαπουνοθήκες  καθώς και καλάθια με προϊόντα  περιποίησης όπως μπατονέτες, gel για τα μαλλιά, αποσμητικό και μωρομάντηλα και οι τουαλέτες μας διαθέτουν απολυμαντικό σύστημα υγιεινής για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 

Σας ανακοινώνουμε με πολύ μεγάλη χαρά ότι το κατάστημα μας άνοιξε με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης). Απολυμαίνουμε τον χώρο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ζητάμε την κατανόησή σας για την απαραίτητη θερμομέτρηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά όπως μας επιβάλλει ο νόμος. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε! Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους που μας στηρίζετε  τόσα  χρόνια, σας ενημερώνουμε πως οι κοπέλες μας και το προσωπικό μας έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για τον Covid19 και το test θα επαναλαμβάνετε μηνιαία, όπως και κάθε υγειονομική και κρατική οδηγία.

 

  • Παρασκευή και Σάββατο ανοιχτά έως τις 07.00.

 

  • Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

 

more
less
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 238, Άγιος Δημήτριος, 173 43 ΧΑΡΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Ωράριο λειτουργίας:  10:00 - 07:00
Τηλέφωνο:  +302114135335
ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ίνα

10:00 - 20:00

 ΒΑΡΔΙΕΣ
TODAY
Sat
27/04

Ίνα

10:00 - 20:00

Sun
28/04
Mon
29/04
Tue
30/04
Wed
01/05
Thu
02/05
Fri
03/05
ΧΑΡΤΗΣ
0 114 votes
Space/Cleanliness
0 0 votes
Girls
0 114 votes
Services/Hospitality
0 0 votes
Access/parking
Subscribe
Notify of
19 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews

Όμορφο μαγαζί με ωραίες κοπέλες. Όλα μέσα είναι πολύ προσεγμένα αφού σεντόνια από καραμελίτσες που έχουνε στο σαλόνι ωραίος φωτισμός. Για πιο μεγάλα προγράμματα υπάρχει και δωράκι ποτό. Μόνο μειονέκτημα είναι το πάρκινγκ αλλά αν πας απογευματινές ώρες είναι καλύτερα.

Όμορφο μαγαζί με ωραίες κοπέλες. Όλα μέσα είναι πολύ προσεγμένα αφού σεντόνια από καραμελίτσες που έχουνε στο σαλόνι ωραίος φωτισμός. Για πιο μεγάλα προγράμματα υπάρχει και δωράκι ποτό. Μόνο μειονέκτημα είναι το πάρκινγκ αλλά αν πας απογευματινές ώρες είναι καλύτερα.

ωραίο καθαρό μαγαζί, με βολεύει διότι είναι κοντά στο πατρικό μου και επί της ευκαιρίας πάω και βλέπω την μαμά μου!

το γουστάρω αυτό το στούντιο… έχει ησυχία και διακριτικότητα και πάω για αυταρχικό.

one of the best studios in Athens….

Το συγκεκριμένο μαγαζί καθημερινά είναι λίγο δύσκολο για παρκάρισμα, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις γιατί έχει πολύ καλά κορίτσια φωτιά στο δωμάτιο. Έχω περάσει με δυο-τρεις και όλες ήτανε τέλειες. Από συμπεριφορά από εμφάνιση από service στο δωμάτιο. Απλά υπέροχο. Και πολύ καθαρό.. με λεπτομέρειες που σε κάνουνε να ξαναπάς.

καθαρος χωρος λιγο δυσκολο το παρκινγκ παντου αντισηπτικα και καλη ντουζιερα

Το πιο ωραίο καταστημα απο την γνωστη αλυσιδα με ινκογκνιτο παρκινγκ. Θερμη παρακληση μονο να βαλετε εξετασουλες στο ανανεωμενο site για τα κοριτσια!

Καλημέρα, γίνεται να βάλετε την Έμιλυ σε πρωινή βάρδια στο L amour άμεσα ή από βδομάδα πχ Δευτέρα ή Τρίτη;

Συγκεκριμένα το πρωί δουλεύει η κυρία Νικολέτα από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ και οι κυρίες που είναι το βράδυ επίσης είναι πολύ καλέ. Μόνη εξαίρεση, η μία από τις δύο έχει τύχει μια, δύο φορές, να είναι κάπως κακοδιάθετη αλλά συνήθως είναι και αυτή καλή.Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και όλα πάντα τακτοποιημένα από όλες τις απόψεις ενώ τα κορίτσια που έχει είναι αστέρια.

Είμαι παλιός πελάτης του καταστήματος και πάντα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Όμως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου άλλαξε η διεύθυνση και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καλύτερα. Οι νέοι ιδιοκτήτες κάνανε κάποιες αλλαγές και το μαγαζί έχει ομορφύνει και είναι πιο ζεστό από ότι ήταν. Η νέα υπηρεσία είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη που βρίσκω ότι είχαν βαρεθεί τη δουλειά τους.