Franceska

  • Δημιουργία19-03-2024
  • Μεταβολή26-03-2024

Franceska

Κάθε επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να έρθεις στο χώρο μου και να μου το ζητήσεις. Μην διστάσεις, είμαι εδώ για σένα, καυτή, διαθέσιμη και πάρα πολύ έμπειρη. Σε περιμένω να κολαστούμε παρέα. 

  • Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.
more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302114135335@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Βενεζουέλα
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ισπανικά
Ηλικία 28
Ύψος 170 εκ.
Βάρος 50 κιλά
Στήθος A
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Μαύρα
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 69
Classic Sex
Erotic Massage
Foot fetish
Group Sex
Lesbian Show
Oral Without Condom – OWO
Spanish Sex

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
5 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η πιπα της ηταν καυλα απλα δεν εχω αλλες λεξεις να την περιγραψω. Βαθια και με πολυ μαστορια πραγματικα επαγγελματικο επιπεδο. Την γαμησα δυνατα και αντεξε, δεν πτοηθηκε. Η ηλικια της την εκοψα να ειναι σωστη δεν ειναι παραπανω. Οσο για το βυζι δεν ειναι και το καλυτερο αλλα εχει αντοχες στο πιπιλισμα της ρωγας. Το πενηνταρικακι αξιζε ολοκληρο, δεν το μετανιωσα…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το στοματικο το κανει με λιγο χερι και καλο σαλιωμα ενω στο γλειψιμο η γλωσσα της ειναι γρηγορη και πολυ ευκινητη. Πολυ καυλα η εικονα της στα τεσσερα με τον κωλο μπροστα στα ματια μου. Απο αισθηση το μουνι της ειναι πολυ καλο αλλα βαζει λιγο τζελ το οποιο στην αρχη μειωσε την τριβη. Η συνεχεια εγινε πολυ καλη και η συμμετοχη της ηταν πληρης με βογγητα ωραια αλλα και με κινηση στην λεκανη.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Αυτο το κοριτσι αξιζει με χιλια. Εινα ωραιος χαρακτηρας και πολυ σεξυ κοπέλα. Κανει πολυ καλο στοματικο με περασμα και απο τα αρχιδια. Στησιματακια κανει τελεια και εχει στενο ξυρισμενο μουνι. Την γαμησα σε δυο τρεις στασεις και αν και αργησα λιγακι δεν το ανεφερε καν. Εχει πολυ μελλον ακομα και αν την παρετε θα με θυμηθειτε.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η Franceska ειναι ενα κοριτσι που που εχει ωραιο σωμα και θετικη ενεργεια. Στο δωματιο στο οποίο μπηκα ολα ηταν καθαρα και μυριζε αρωμα. Τα βυζια της τα εγελιψα πολυ καλλα και το κοριτσι ειναι καθαρο οποτε κανει για τετοιες φασεις. Τα βογκητα της ακουγωνται πολυ ωραια και η κωλαρα της ειναι θεικη. Την γαμησα δυνατά και που και που γυρναγε το κεφαλι για να με κοιταξει στα ματια. Τελεια εμπειρια

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η κοπέλα είναι τοπ σίγουρα θα ξανά πάω