Κασσάνδρας 6

  • Δημιουργία18-11-2023
  • Μεταβολή11-04-2024
LIVE
VIDEOS
Studio PHOTOS
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6
Κασσάνδρας 6

Κασσάνδρας 6, Studio

 

Το Στούντιο Κασσάνδρας 6 σας υποδέχεται με τα νέα, πανέμορφα, ευγενικά και διαθέσιμα κορίτσια μας! Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας υγιεινή, όλα τα κορίτσια μας περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, έτσι ώστε να νιώθετε στο χώρο μας πάντοτε ασφαλείς! Επίσης, στον χώρο μας θα βρείτε ποικιλία προγραμμάτων, από απλά μέχρι τα πιο εξεζητημένα! Σε κάθε βάρδια θα βρείτε διαφορετική κοπέλα! Για τους πελάτες μας που θέλουν να επιλέξουν κάποιο αυταρχικό πρόγραμμα, υπάρχει βιτρίνα με εξεζητημένα αξεσουάρ, από όπου μπορούν να επιλέξουν αυτό που θα κορυφώσει την σεξουαλική τους ευχαρίστηση. Σε όλα μας τα δωμάτια υπάρχουν πετσέτες  (μικρές μεγάλες) και παντόφλες μια χρήσης, απολυμαντικά για τα χέρια, αρωματικά και σαπουνοθήκες καθώς και καλάθια με προϊόντα  περιποίησης όπως μπατονέτες, gel για τα μαλλιά, αποσμητικό και μωρομάντηλα και οι  τουαλέτες μας διαθέτουν απολυμαντικό σύστημα υγιεινής για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Σας ανακοινώνουμε με πολύ μεγάλη χαρά ότι το κατάστημα μας άνοιξε με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης). Απολυμαίνουμε τον χώρο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ζητάμε την κατανόησή σας για την απαραίτητη θερμομέτρηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά όπως μας επιβάλλει ο νόμος. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε! Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους που μας στηρίζετε  τόσα  χρόνια, σας ενημερώνουμε πως οι κοπέλες μας και το προσωπικό μας έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για τον Covid19 και το test θα επαναλαμβάνετε μηνιαία, όπως και κάθε υγειονομική και κρατική οδηγία.

Παρασκευή και Σάββατο ανοιχτά έως τις 07.00.

*Θέλουμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες, πως στο στούντιο μας Ακριβώς μπροστά υπάρχει ελεύθερο parking για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
* Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

more
less
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κασσάνδρας 6, Βοτανικός, 104 47 ΟΔΗΓΙΕΣ
Ωράριο λειτουργίας:  10:00 - 07:00
Τηλέφωνο:  +306992611771@Call,Viber
 ΒΑΡΔΙΕΣ
TODAY
Sat
27/04

Σαμάνθα

20:00 - 07:00

Βάλερι

20:00 - 07:00

Sun
28/04
Mon
29/04
Tue
30/04
Wed
01/05
Thu
02/05
Fri
03/05
0 84 votes
Space/Cleanliness
0 0 votes
Girls
0 84 votes
Services/Hospitality
0 0 votes
Access/parking
Subscribe
Notify of
14 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews

No1

mou ekne entipwsi i kathariotita stous xorous…apsogi eksipiretisi kai mono plithintiko..pigainw sixna kai tha sinexisw na pigainw

Ωραίο στούντιο, που κάθε φορά ανανεώνεται προς το καλύτερο. Ο χώρος πολύ καλός, καθαρός. Η πρόσβαση είναι εύκολη, το ίδιο και το παρκάρισμα. Ολα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά έμπειρα, ξέρουν τι θέλει ο πελάτης και πώς να τον ικανοποιήσουν. Στις υπηρεσίες είναι ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Ακόμα ένα περιποιημένο μαγαζί από τη συγκεκριμένη αλυσίδα. Κυρία στην υποδοχή ήταν πολύ ευγενική όταν τη ρώτησα αν είναι εμβολιασμένοι Μου έδειξε τοχάρτη της όπως την έδειξα και από το δικό μου. Με επιβεβαίωσε ότι περισσότερα κορίτσια έχουνε κάνει εμβόλιο και κάνω ένα τεστ δύο φορές την εβδομάδα,θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό σημερινές μέρες. Πέρασε στο δωμάτιο με Μαντώ. Πολύ ωραία κοπέλα .

Ένα ανανεωμένο μαγαζί πολύ όμορφο πολύ προσεγμένο σε πολύ καλό σημείο. Βραδινές ώρες πολύ εύκολο πάρκινγκ και πολύ διακριτικό

Οι κοπελες που φερνουν ως επι το πλειστων ειναι πολυ καλες με ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα ακουνε τις παρατηρησεις των πελατων και διορθωνουν τις καταστασεις. Ειναι ενα παο τα καλυτερα μαγαζια στην αθηνα.

Απο την εισοδο κιολας ειναι ενα εντυπωσιακο μαγαζι. Ο χωρος μεσα ειναι επισεις εντυπωσιακος, καθαρος και ολα τακτοποιημενα. Καμια σχεση με αλλα φτηνιαρικα μαγαζια. Στα δωματια επισεις ειναι αστερι. Για το προσωπικο εχω να πω τα καλυτερα λογια. Ειναι πολυ κατατοπιστικοι και ευγενικοι. Δεν ενοχλουν στο δοματιο και ακουν τα αιτηματα του πελατη.

   

Να προσθέσω επίσης ότι σε όλα τα προγράμματα η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν ουίσκι η κόκακόλα, ανάλογα το πρόγραμμα. Εγώ παίρνω τη δωρεάν σαμπάνια γιατί παίρνω πρόγραμμα πάνω από 100 ευρώ και αυτό είναι το δώρο του μαγαζιού όταν δίνεις πάνω από 100 ευρώ. Από καθαριότητα απλά σκίζει, από το σαλόνι μέχρι τα σεντόνια και η ντουζιέρα, υποδειγματική απλά!

Είμαι πολλά χρόνια πελάτης σε αυτό το εντυπωσιακό μαγαζί. Όλα, από την είσοδο μέχρι και στο ντους είναι προσεκτικά διαλεγμένα και ακριβά. Η διακόσμηση είναι εξαιρετική, όπως και η υπηρεσία του μαγαζιού και οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί. Η κυρία Δήμητρα είναι επίσης εξαιρετική αλλά τώρα τελευταία έχει έρθει και η κυρία Τατιάνα η οποία έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα.