Angeles CID

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή17-05-2024

Angeles CID

Για άλλη μια φορά η Angeles Cid σας επισκέπτεται στην Αθήνα, όμορφη shemale από την Αργεντινή. Είμαι σούπερ θηλυκή και προσιτή, με όμορφο πρόσωπο και καμπύλες, ευλογημένη με ένα εντυπωσιακό, αληθινό και πάντα λειτουργικό χάρισμα 23 εκατοστών, σκληρό και παχύ, που πάντα ανταποκρίνεται εύκολα στην περίσταση.
Εγγυημένα ενεργητική και πολύ παθητική αν θέλετε.
Είμαι ανεξάρτητη και προσφέρω μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, είτε από την άνεση του δικού μου καθαρού, άνετου, διακριτικού και σε βολική τοποθεσία διαμερίσματος, είτε από το ξενοδοχείο της επιλογής σας. Φροντίζω πολύ καλά το σώμα μου και κατά κανόνα τον οποίο δεν διαπραγματεύομαι ποτέ, χρησιμοποιώ πάντα προστασία και ακολουθώ τους κανόνες του ασφαλούς σεξ. Είμαι υγιής και κάνω τακτικά εξετάσεις. Αποφύγετε να μου προσφέρετε χρήματα για σεξ χωρίς προφύλαξη – δεν θα συμβεί ποτέ.
Ψάξτε στο google το όνομά μου και δείτε τα βίντεο μου. Σε αντίθεση με άλλους, δεν θα με δείτε ποτέ να κάνω μη ασφαλές σεξ. Από την άλλη, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μου θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι σας περιμένει μόλις συναντηθούμε. (Τελειώνω δυνατά!) Είμαι διαθέσιμη σε διασκεδαστικούς και σεβαστούς άνδρες με καλή υγιεινή. Θέλω ιδιαίτερα να συναντήσω άντρες από τους οποίους έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το περασμένο καλοκαίρι! Καλέστε με για τιμές και πληροφορίες, αλλά να είστε σίγουροι ότι μια ελαφρώς υψηλότερη τιμή σίγουρα θα αντισταθμιστεί από πολύ υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.
Σας ευχαριστώ!

  • *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

 

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +306943784877@WhatsApp
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Trans Pre-Op
Προσανατολισμός Ενεργητικός παθητικός
Εθνικότητα Αργεντινή
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά
Ηλικία 27
Ύψος 170 εκ.
Βάρος 64 κιλά
Στήθος E
Χρώμα μαλλιών Καστανά
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Γκρι-μπλε
Μεγ. Πέους 23 εκ.
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 Active
Anal
Client Feminization
Domination
Fetish Clothes
Girlfriend Experience – GFE
Golden Shower
Oral Sex
Passive
Sex in Different Positions
Sex Toys

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
0 Reviews
Inline Feedbacks
View all Reviews