Caroline New

  • Δημιουργία18-11-2023
  • Μεταβολή11-04-2024
LIVE
VIDEOS
Studio PHOTOS
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New
Caroline New

Caroline New, Studio

Υπό νέα Διεύθυνση!

Το Στούντιο Caroline σας υποδέχεται με τα νέα, πανέμορφα, ευγενικά και διαθέσιμα κορίτσια μας! Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας υγιεινή, όλα τα κορίτσια μας περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, έτσι ώστε να νιώθετε στο χώρο μας πάντοτε ασφαλείς! Επίσης, στον χώρο μας θα βρείτε ποικιλία προγραμμάτων, από απλά μέχρι τα πιο εξεζητημένα! Σε κάθε βάρδια θα βρείτε διαφορετική κοπέλα! Για τους πελάτες μας που θέλουν να επιλέξουν κάποιο αυταρχικό πρόγραμμα, υπάρχει βιτρίνα με εξεζητημένα αξεσουάρ, από όπου μπορούν να επιλέξουν αυτό που θα κορυφώσει την σεξουαλική τους ευχαρίστηση. Σε όλα μας τα δωμάτια υπάρχουν πετσέτες  (μικρές μεγάλες) και παντόφλες μια χρήσης, απολυμαντικά για τα χέρια, αρωματικά και σαπουνοθήκες καθώς και καλάθια με προϊόντα  περιποίησης όπως μπατονέτες, gel για τα μαλλιά, αποσμητικό και μωρομάντηλα και οι τουαλέτες μας διαθέτουν απολυμαντικό σύστημα υγιεινής για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Σας ανακοινώνουμε με πολύ μεγάλη χαρά ότι το κατάστημα μας άνοιξε με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης). Απολυμαίνουμε τον χώρο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ζητάμε την κατανόησή σας για την απαραίτητη θερμομέτρηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά όπως μας επιβάλλει ο νόμος. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε! Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους που μας στηρίζετε  τόσα  χρόνια, σας ενημερώνουμε πως οι κοπέλες μας και το προσωπικό μας έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για τον Covid19 και το test θα επαναλαμβάνετε μηνιαία, όπως και κάθε υγειονομική και κρατική οδηγία.

*Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

more
less
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κατεχάκη 5, Αθήνα, 11525 ΧΑΡΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Ωράριο λειτουργίας:  10:00 - 06:00
Τηλέφωνο:  +306992611771@viber
 ΒΑΡΔΙΕΣ
TODAY
Sat
27/04

Άντζυ

15:00 - 05:00

Μελίσσα

20:00 - 07:00

Φερνάντα

20:00 - 07:00

Sun
28/04
Mon
29/04
Tue
30/04
Wed
01/05
Thu
02/05
Fri
03/05
ΧΑΡΤΗΣ
0 42 votes
Space/Cleanliness
0 0 votes
Girls
0 42 votes
Services/Hospitality
0 0 votes
Access/parking
Subscribe
Notify of
7 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews

Τρίτη φορά στο συγκεκριμένο στούντιο και μπορώ να πω πως κάθε φορά μένω και πιο ικανοποιημένος. Η υποδοχή ευγενικότατη, ο χώρος πεντακάθαρος και τα κορίτσια υπέροχα και τις τρεις φορές που πήγα.

Είμαι τακτικός πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί και το τελευταίο καιρό έχω δει Μεγάλη αλλαγήκαι μετά βλέποντας το internet κατάλαβα ότι άλλαξε και η ιδιοκτησία. Κυρία στην υποδοχή ήταν με μάσκα και μου ειπε πώς όλες οι κυρίες στην υποδοχή και οι περισσότερες κοπέλες έχουν κάνει εμβόλιο και κάνουνε τακτικά τεστ που είναι πολύ σημαντικόγια την υγεία όλων μας.

Ειναι απο τα μαγαζια που παω και βρισκω αυτο που θελω, λιγες φορες εχω βγει ανικανοποιητος

Εχω παει αρκετες φορες και μου αρεσει ολο και περισσοτερο το μαγαζι. Το κρατανε καθαρο και μυριζει ο χωρος αρωμα. Τα δωματια επισεις καθαρα και τα σεντονια παντα αλλαγμενα. Η υπηρεσια ειναι που κανει την καλυτερη δουλεια. Εχουν καλη επεικοινωνια με τις κοπελες και οτι ερωτησεις εχεις σου δινουν τις καταλληλες απαντησεις.

Πολυ ευγενικο το προσωπικο σε αυτο το μαγαζι με καλη μνημη για τους τακτικους πελατες που τους κανει και δωρακια. Εχω ρωτησει και φιλους που πανε στο ιδιο και μου λενε τα ιδια. Σαν χωρος ειναι καθαρος και με αρκετα ωραια διακοσμησι. Τα δωματια επισεις ειναι ευρυχωρα και οσες φορες εχω παει τα σεντονια ειναι καθαρα και ολα περιποιημενα στην τριχα. Δινουν την δυνατοτητα να κανεις μπανιο