Σάρα

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή26-03-2024

Σάρα

Θες να ξεφύγεις από την ανέραστη καθημερινότητα; Θες να κάνεις το πιο καυτό σεξ της ζωής σου; Θες να βουτήξεις σε θάλασσες ηδονής και μαγικής απόλαυσης; Είμαι εδώ, δες το πρόγραμμά μου και έλα να με βρεις. 

  • Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302114135335@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Βουλγαρία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Βουλγαρικά
Ηλικία 29
Ύψος 166 εκ.
Βάρος 50 κιλά
Στήθος C
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 Classic Sex
Erotic Massage
Oral Sex
Sex in Different Positions

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
17 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Τερμα επικοινιωνιακη και ευδιαθετη. Τελειο σωμα αν σας αρεσουν τα λεπτα ψηλα κοριτσια και με εναν κωλο ονειρο.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η κοπέλα είναι μέσα στην Καβάλα. Περάσαμε μαζί της λες και ήμουνα στην τσόντα πολύ καυτή γυναίκα.. Θα ξαναπάω με χίλια

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Γαμιεται κυριολεκτικα στην δουλεια και γουσταρει να εχει το πανω χερι αλλα και να την γαμανε αγρια. Οι ρωγες της ειναι ανταποκρισημες και τα βυζια ονειρο. Οσο ηταν απο πανω τα χουφτωνα και οταν την εβαλα απο κατω της εβαλα τα ποδια ψηλα για να μπαινω μεσα οσο πιο πολυ γινεται. Τα βογγητα της ηταν καυλα πραγματικα και τελικα εχυσα απο την μουσικη της .Δε θα πω περισσοτερα, οποιος δεν παει χανει…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Εχει μια προστυχη φατσα σε πολυ ωραιο σωμα με βυζια που δεν μπορεις να μην τα γλυψεις αλλα και ολο το σωμα της ειναι καλλιγραμμο. Δεν το παιζει ευαισθητη στο αγγιγμα και ουτε σου βαζει ορια στον τροπο που γαμας. Στηθηκε πανεμορφα στα τεσσερα αφου εβαλε τζελ και οταν χωθηκα μεσα της ενιωσα και την ομορφια του μουνιου της. Σουπερ πουτανακι λοιπον που αν τους φυγει απο το μαγαζι θα πεσει ο τζιρος.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Όμορφο κοριισι πραγματικά με λίγο παραφουσκομένα χείλη αλλά όχι άσχημα. Πιάνει δουλειά αμέσως στο δωμάτιο με γλείψιμο στο σώμα και φιλιά στα βυζιά. Είναι απλά καύλα το κορμί της και στα τεσσερα σε τρελαίνει. Το μουνί καλό και στην αρχη το πήρα σιγά. Της έδωσα και μερικα μπατσάκια στον κώλο και άρχισε τα βογκητά. Το τέλος ήρθε με εμένα να της τον βάζω δυνατά μέσα της. Εφυγα πολύ ευχαριστημένος.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Κορίτσι φτιαγμένο για σεξ η Σαρα και απο σωμα και απο μυαλό. Έχει έκφυλη φάτσα με τσιμπουκόχειλα και βυζιά γαμάτα για γλείψιμο. Έχει έκφυλη φάτσα με τσιμπουκόχειλα και βυζιά γαμάτα για γλείψιμο. Στο τσιμπούκι έδωσε ρέστα μιλάμε αναγκάστηκα να την σταματήσω γιατί αλλο λίγο και θα έχυνα. Στο σεξ βογκούσε και δάγκωνε το μαξιλάρι συνέχεια. Δεν σταμάτησα μέχρι να χύσω.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Έχει πολύ ωραία τατουάζ στα χέρια και σώμα μαυρισμένο και με πανέμορφα βυζιά και κώλο. Καθαρό και με ωραία μυρωδιά το κορίτσι το εξερεύνησα προσεκτικά σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές με μεγαλύτερη στάση στα βυζιά της. Αρχίσαμε στα όρθια με εμένα από πίσω αλλά συνεχίσαμε στο κρεβάτι με πισωκολλητό. Έδωσα πόνο και έγινε το πουτανάκι μου για όση ώρα ήμασταν μαζί.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Σκίζει απο εμφάνηση. Γαμάτα βυζιά και γαμάτο σώμα. Μουγκρίζει όταν το καυλί είναι στο στόμα της και κάνει κομπλιμέντα για το μέγεθος και την ομορφιά της πούτσας. Η συμμετοχή στο σεξ εξαιρετική και γουστάρει να της ρίχνεις και χαστούκια στον κωλο όταν την παίρνεις. Μπράβο στο μαγαζί που έχει τέτοια κοπέλα.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Είναι πολύ όμορφη με εξαιρετικό κορμί ευγενική και στο κρεβάτι φωτιά

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Σάρα μου, επειδη σε εχω γνωρίσει θα ηθελα να πω και εγω μια γνωμη σχετικα με τα σχολια που γραφουν καποιοι,δε συμφωνω με τον τροπο που εκφράζονται, γράφοντας δημοσια την εμπειρια τους, κστι που ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ προσωπικο. Απλα τα γραφω για να ακουστει και μια αλλη αποψη!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Alexd ❤❤❤ σε περιμενωω για να ξανά περάσουμε όμορφα μαζι !

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ότι καλύτερο υπάρχει..τα ξαναλεμε σύντομα !!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Πανέμορφο κορίτσι με γαμάτα τατουάζ και τσιμπουκόχειλα που σε καυλώνουν.Στο δωμάτιο όλα καθαρά. Δεν άργησε πολύ και μπήκε στο δωμάτιο. Ήρθε πάνω μου και άρχισε το γλείψιμο φτάνοντας στον πούτσο μου και αρχίζοντας μια πίπα αρχοντική! Αμέσως αρχίσαμε με εκείνη από πάνω μου για μερικά λεπτά και μετά πισωκολλητό.Την γάμησα καλά καλά μέχρι που έχυσα απόλυτα ικανοποιημένος και εκείνη απόλυτα ξεσκισμένη.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Σας ευχαριστω για τα σχολεία και τα πολα αστερακια! Σας περιμενω για να ξανα περάσουμε ομορφα μαζη ! Τα φιλια μου!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Απίστευτο κορμί, πολύ θηλυκό κορίτσι αλλά μάλλον άπειρη. Αξίζει λόγω ομορφιάς μια συνάντηση ίσως και δεύτερη. Είναι πολύ καλοδιάθετη και συνεργάσιμη, συμφωνώ με την κριτική του Alex13 και πιστεύω πως συν τω χρόνω θα βελτιωθεί και … αλίμονο στην τσέπη μας!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Σχετικά ψηλή ,όμορφη,με αναλογίες μοντέλου!Στήθος μικρομεσαίο.Κώλος ονειρεμένος.Στο τσιμπούκι είχε καραμέλομα, τυπικό θα έλεγα χωρίς Deepthroat,με χεράκι.Συμμετοχή στο κρεβάτι,εναλλαγές στάσεων με αποκορύφωμα στα4!Το στήσιμο και η θέα που σου προσφέρει σε αυτή την στάση η κοπέλα είναι το κάτι άλλο!Δεν άντεξα, κατέθεσα εκεί.Η εμπειρία σε κάποιες στιγμές ήταν GFE και σε άλλες PSE.