Πάμελα

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή26-03-2024

Πάμελα

Είμαι έμπειρη, είμαι σίγουρη με καμπύλες που κολάζουν άγιο! Θέλω να μοιραστώ μαζί σου όλα μου τα κόλπα! Θέλω να σου δείξω πώς είναι να χάνεσαι σε ηδονικά μονοπάτια καυτής ηδονής και επιθυμίας. Ζήτησέ με, μπορώ να γίνω για σένα το πιο κρυφό σου μυστικό. 

  • Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.
more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302114135335@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ουκρανία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ουκρανικά
Ηλικία 29
Ύψος 168 εκ.
Βάρος 52 κιλά
Στήθος C
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Σγουρά
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 Classic Sex
Erotic Massage
Oral Sex
Sex in Different Positions

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
5 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Μονο η λάμψη αλλάζει απο τις φωτογραφίες κατά τα άλλα είναι αυτός ο μουναρος που βλέπετε. Αρχίσαμε το φάσωμα με κατάληξη το 69. Ειναι καθαρή, πολύ καθαρή και περιποιημένη…. Μου έκανε ενα αισθησιακό αργό τσιμπούκι και μου έγινε η πούτσα πέτρα. Σεξ καναμε αργά στην αρχή και όσο πηγαινε ανέβαζα την ένταση μεχρι που την έπαιρνα αρκετά δυνατά. Είναι αστέρι η γυναίκα.. δεν θέλεις κάτι περισσότερο…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Καυλιάρα μέχρι εκεί που δεν πάει απολαμβανει το γαμησι.. απίστευτη πίπα τα δίνει όλα..όλες τις στάσεις.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Έχω πάει δύο φορές με την Πάμελα, γενικά έχω θετικές εντυπώσεις. Την πρώτη φορά (Studio Κασσάνδρας 3) ήταν πολύ δοτική, μιλάμε για παθιασμένα φιλιά στο στόμα τώρα από το πουθενά… Σώμα μπόμπα, πρόσωπο επίσης πολύ όμορφο, στήθος/πισινός 10 στα 10. Πιστεύω αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Πολλά τατουάζ αντιαισθητικα χωρίς λόγο, κατά τα άλλα έχει μια άγρια μελαχρινή ομορφιά την πήρα με πρόγραμμα των 70 για γλυψιμο και πίπα ,καλή είδαμε προτείνετε και για 2 επισκεψη

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Σκέτη καύλα, δεν υπάρχει πιο σωστή λέξη να πει κανείς! Όταν τελείωσα και κοίταξα την ώρα κατάλαβα ότι είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου…Την ρώτησα κάποια πράγματα και μιλήσαμε για λίγο, είναι πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. Όποιος δεν πάει απλά χάνει και μακάρι να μη φύγει η κοπέλα γιατί θα την επισκέπτομαι συστηματικά από δω και πέρα!