Αντζελίνα

  • Δημιουργία19-03-2024
  • Μεταβολή26-03-2024

Αντζελίνα

Κάθε επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να έρθεις στο χώρο μου και να μου το ζητήσεις. Μην διστάσεις, είμαι εδώ για σένα, καυτή, διαθέσιμη και πάρα πολύ έμπειρη. Σε περιμένω να κολαστούμε παρέα. 

  • Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.
more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302114135335@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Σερβία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Σέρβικα
Ηλικία 31
Ύψος 170 εκ.
Βάρος 50 κιλά
Στήθος A
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 69
Classic Sex
Domination (light)
Foot fetish
Group Sex
Massage
Oral Without Condom – OWO
Sex in Different Positions
Spanish Sex

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
4 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Δεν βιαζονταν σε τιποτα και μου εκανε στοματικο πολυ καλο με λιγο γλειψαρχιδι και σχεδον χωρις χερι. Προτιμησα να την παρω πισοκολλητο λοφο ομορφης οπισθιας οψης. Το μουνι της εχει ομορφα μεγαλα χειλη και ειναι καλο απο αισθηση. Μου εκανε εντυπωση που ηταν υγρο και την γαμουσα ανετα. Οι αναστεναγμοι της ηταν οσο δυνατοι πρεπει και αληθοφανεις. Εμεινα ευχαριστημενος, αυτο μπορω να πω…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Με ικανοποιησε η εμφανιση της και περασα στο δωματιο ευθυς αμεσως. Εγλειψα τα βυζια της και τις ρωγες της που ειναι μεγαλες και μετα δεχτηκα απο την κοπελα ενα τσιμπουκι με πολυ μερακι και αγαπη προς το καυλι μου. Την γαμησα ενα δεκαλεπτο με βογκητα και ωραια κινηση της λεκανης απο την κοπελα και εχυσα χωρις να τον βγαλω εξω. Οντως ηταν μια καλη περιπτωση, εμεινα ευχαριστημενος.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Πολύ ωραία γυναίκα μου έβγαλε τον καλύτερο μου εαυτό. Επικοινωνιακή και σέξυ ήθελα άλλες δύο φορές να πάω μαζί της εκείνη τη στιγμή.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Μου αρεσε πολυ η κοπέλα απο την πρωτη στιγμη που την ειδα. Εχει το σωμα που μου αρεσει περισσοτερο σε γυναικα. Η πιπα που μου εκανε αν και καλη δεν ηταν με βαθος. Στηνεται πολυ ωραια στα τεσσερα με την κωλαρα της στον αερα. Δεν ειναι δεκτικη στο σπανκινγκ αλλα καννα δυο χαστουκια στα κωλομερια τα εφαγε. Για τα 50 που εδωσα ειναι περισσοτερο απο καλη.