Έλενα

  • Δημιουργία19-03-2024
  • Μεταβολή26-03-2024

Έλενα

Θες να ξεφύγεις από την ανέραστη καθημερινότητα; Θες να κάνεις το πιο καυτό σεξ της ζωής σου; Θες να βουτήξεις σε θάλασσες ηδονής και μαγικής απόλαυσης; Είμαι εδώ, δες το πρόγραμμά μου και έλα να με βρεις. 

  • Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.
more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302114135335@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ελλάδα
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ελληνικά
Ηλικία 23
Ύψος 165 εκ.
Βάρος 52 κιλά
Στήθος A
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 69
Classic Sex
Domination
Foot fetish
Group Sex
Massage
Oral Sex
Oral Without Condom – OWO
Sex in Different Positions
Spanish Sex

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
3 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ξεκινησε με χαδια και γλυψιμο στο στηθος και στην συνεχεια παιχτηκε στοματικο. Παιρνει αρκετο μεσα και μπουκωνεται. Αφου ευχαριστηθηκα πιπα αρχισαμε σεξ ιεραποστολικα και μετα στα τεσσερα. Μουσκεψε το μουνι της και αναστεναζε με μετρια ενταση. Ηταν ονειρικη η κατασταση με την ατμοσφαιρα στο δωματιο και με την συμμετοχη της κοπελας ειχα οτι ηθελα, σαν αν ημουν στον παραδεισο για μερικα λεπτα.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Πολυ ωραια κοπελα. Πηγα πρωτος στην βαρδια και πηρα με 69. Την εγλειψα και την ευχαριστηθηκα και το ιδιο εκανε και εκεινη σε εμενα. Ειναι τρυφερη και κανει αυστηρα για gfe αλλα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα. Στηνεται καλα και κουναει την λεκανη στο σεξ για δειξει ευχαριστηση. Το μουνι της εβγαλε μπολικο υγρο και αρχισε πολυ ωραιους αναστεναγμους. Στο τελος την ειδα να τρεμει λιγακι και εχυσα αμεσως

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το τσιμπουκι το κανει με λιγο χερι αλλα με υπομονη και καλο γλυψιμο. Εξαιρετικη στο στισημο και ας ειναι νεα και το μουνι της στενο και ωραιο. Απο υποκριτικο ταλεντο παει καλα στο σεξ και μεχρι σε ενα σημειο δειχνει να περναει καλα. Εγω μαζι της δεν ξερω πως περασε ο χρονος, ηταν πολυ ωραια ολη η φαση. Αν την πετυχετε μην το σκεφτειτε, σιγουρα θα περασετε καλα.