Μελίσσα

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή21-10-2024

Μελίσσα

Αν ψάχνετε για μια στiλάτη συντροφιά με την οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα ερωτικό ραντεβού, η Μελίσσα είναι το τέλειο ταίρι για εσάς. Αυτό το καυτό κορίτσι ξέρει ακριβώς πως να σας σαγηνεύσει και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με τις τέλειες καμπύλες της, το τέλειο χιούμορ της και την χαρισματική της προσωπικότητα αυτή η Ρωσίδα ερωτική συνοδός, μαγεύει κάθε άντρα. Καθίστε πίσω και απολαύστε το σόου και τις ικανότητες του κοριτσιού αυτού. Απερίγραπτες ερωτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες μία προς μία. Μαζί της δεν θα απολαύσετε απλά μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε την παρέα της σε διαφορετικές περιστάσεις.

  • Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

 

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ρωσία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ρώσικα
Ηλικία 27
Ύψος 170 εκ.
Βάρος 58 κιλά
Στήθος D
Χρώμα μαλλιών Καστανά
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Μπλε
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 2 Cums
69
Bachelor party
Companion
Cum on Body – COB
Duo with Girl
Foot fetish
French Kissing
Girlfriend Experience – GFE
Long Dates
Massage
Masturbation
Oral Without Condom – OWO
Striptease
Tickle
  EXTRAS
Τελείωμα στο Στόμα+ 20 €
Μασάζ Προστάτη+ 20 €
 ΤΙΜΕΣ

Time

Incall

Outcall

Taxi
1 hr-140 €Free €
1.5 hr-210 €Free €
2 hrs-280 €Free €
3 hrs-420 €Free €
4 hrs-560 €Free €
12 hrs-1200 €Free €

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
5 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Στα τεσσερα το στησιμο τελειο αλλα και η θεα αξεπεραστη. Καθαρος ο κωλος της, περιποιημενος, ατριχη η κωλοτρυπιδα και οσο της τον εχωνα δυνατα εδειχνε οτι ευχαριστιωταν στο μεγιστο. Ηταν φουλ επαγγελματιας αλλα και πολυ αληθινη στο σεξ.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Οταν φτασαμε εκει που της αρεσε αρχισε τα βογγητα, εβαλε το χερι της απο κατω να μου πιασει τα αρχιδια και στην συνεχεια εδωσα ανελητο πονο, χωρις να ελεγχω πλεον πραγματικα την ορμη μου, τα εδωσα ολα… Εχυσε με πολλα υγρα απο το μουνι και ενιωσα μερικα τρεμουλα. Ο πισινος της ηταν τελικα ο αποδεκτης του σπερματος μου δινοντας στην ηδη πανεμορφη κωλαρα της μια τσοντοειδη οψη…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η πιπα απο τα καλυτερα σημεια με περιποιηση στα μπαλακια και στο 69 αποδιδει ακομα καλυτερα. Αν και ειναι του gfe οι αντοχες της ειναι πολυ καλες και γενικα προσαρμοζεται για να περασεις καλα. Στηνεται επαγγελματικα στα τεσσερα και βογγαει οσο γουσταρει. Το καβαλημα της αρκετα καλο και η επαναληψη χωρις να πεσει η ενεργεια. Το χαμογελο της μας ακολουθησε μεχρι το τελος.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το στοματικο της αγγιζει την τελειοτητα, η γλωσσα της χαιδευει το καυλι ασταματητα και κανει διαρκως και καθε λιγο προσπαθεια για dt με καλο αποτελεσμα. Στο γαμησι σκιζεται και κοπανιεται πανω σου μεχρι να χυσεις, δεν σε αφηνει να παρεις ανασα. Φυσικα μια δοση προσποιησης παιζει αλλα σε συνολο το ζει εντονα και χυνει το μουνι της. Καναμε δυο γαμησια και πραγματικα τα δωσαμε ολα και οι δυο.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Δέχεται το γλειφομουνι και το απολαμβάνει όπως και το σεξ. Η διάθεση της και η συμμετοχή της γίνεται ολο και καλύτερη όσο την γαμάς. Κάναμε αρχικά χαλαρό σεξ σε στάση ιεραποστολικό αλλα οσο δυναμωνε ολο και περισσότερο ταίριαζε η χημεία μας, ήταν λες και η τύχη μας έφερε μαζί για να ζήσουμε αυτην την στιγμη. Στο ενδιάμεσο μου έκανε χάδια και πηρε μονη της την πρωτοβουλια για σεξ επιμένοντας