Domina Christine

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή18-03-2024

Domina Christine

Για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ (01/07 έως 07/07 2021), η Kinky Domina Christine ή αλλιώς η Βασίλισσα των Μακριών Νυχιών θα επισκεφθεί την Αθήνα και θα δεχτεί μερικούς τυχερούς υποτακτικούς άνδρες να την υπηρετήσουν στο Temple of Dommes. 
Η Mistress Christine έχει ύψος 175 εκατοστά και θα σε υπερτερεί φορώντας ψηλά τακούνια, υπενθυμίζοντάς σου ότι είναι βασιλική και πρέπει να την υπακούς. Το εντυπωσιακό της μπούστο 80Ε δείχνει καταπληκτικό μέσα σε έναν στενό κορσέ, κάνοντάς σε να αποζητάς να βρεθείς κοντά στο αποπνικτικό της ντεκολτέ. 
Ζεστή, αλλά και συναρπαστική, αισθησιακή, αλλά και αυστηρή, ενσυναίσθηση, αλλά και απαιτητική, θα φυτέψει στο μυαλό σου εναύσματα που είναι σχεδιασμένα να σε μετατρέψουν σε έναν εθισμένο κηφήνα για την ευχαρίστησή Της.  Έχει περιγραφεί ως “εθιστική, θεϊκή, μια από τις καλύτερες Αφέντισσες που θα βρεις ποτέ”. Το να την υπηρετείς είναι προνόμιο και πρέπει να την προσεγγίζεις με υποταγμένο μυαλό. 
Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας ως κυρίαρχη και Lifestyle Domina, η Mistress Christine θα σε κάνει να την ευχαριστήσεις μέσα από την υλοποίηση μερικών από τα αγαπημένα της φετίχ: 
Μακριά νύχια στιλέτο Λατρεία & ξύσιμο (πρόσωπο & σώμα), Λατρεία μπότας, Ballbusting, Παιχνίδι με το στήθος/τις θηλές (δίνοντας), CBT (δίνοντας), Cock and Ball Torture (δίνοντας), Παιχνίδι ρόλων κερατά, Δονητές (φορώντας), Πειθαρχία (δίνοντας), Οικιακή δουλεία (λήψη), Κυριαρχία ποδιών/ποδιών (δίνοντας), Οικονομική κυριαρχία, Paypig, Ανθρώπινο ΑΤΜ, Ψηλά τακούνια (φορώντας), Εξευτελισμός (δίνοντας), Human Furniture Role Play, Ύπνωση (παροχή), Δέρμα (φορώντας), Εσώρουχα (φορώντας), Πόνος (παροχή), Καλσόν/κάλτσες (φορώντας),  Σαδισμός (παροχή), Αισθητηριακή στέρηση (δίνοντας), Εξευτελισμός μικρού πέους, Ξυλοδαρμός (χορήγηση), Strap-ons (φορώντας). 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν προσφέρεται πλήρης γυµνότητα ή οικεία επαφή. Ανυπομονείς να υπηρετήσεις την KinkyDomina Christine; 
Μη διστάσεις να την ακολουθήσεις στο twitter @kinkydomina και στο Onlyfans.com/kinkydomina για να πάρεις περισσότερες ιδέες σχετικά με τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές της, προκειμένου να την ευχαριστήσεις πλήρως. 
*Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +306987814005@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Αμφιφυλόφιλη
Εθνικότητα Ρουμανία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Γερμανικά, Ρουμάνικα
Ηλικία 23
Ύψος 175 εκ.
Βάρος 0 κιλά
Στήθος C
Χρώμα μαλλιών Μαύρα
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 B D S M
CBT
Cross Dressing
Dildo play
Dirty Talk
Domination
Foot fetish
High Heels & Lingerie
Humilitation
Kinky
Lingerie
Mistress
Role Play
Spanking (give)
Strap On

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
0 Reviews
Inline Feedbacks
View all Reviews