Κασσάνδρας 3

  • Δημιουργία18-11-2023
  • Μεταβολή26-03-2024
LIVE
VIDEOS
Studio PHOTOS
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3
Κασσάνδρας 3

Κασσάνδρας 3, Studio

  • *Ανοιχτά υπό νέα διεύθυνση με νέες κοπέλες.

Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο χώρο μας, που λειτουργεί ξανά, υπο νέα διεύθυνση .

Το στούντιο μας , σας υποδέχεται με νέα , πανέμορφα ευγενικά και ευδιάθετα κορίτσια, έτοιμα να σας σαγηνεύσουν και να σας ταξιδέψουν σε μοναδικές στιγμές απόλυτης ηδονής.

‘Όλα τα κορίτσια μας, περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ώστε να νιώθετε κοντά τους πάντα ασφαλείς.

Βασική προϋπόθεση της λειτουργίας μας, είναι η σωματική σας υγιεινή, για αυτό και ο χώρος μας απολυμαίνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα .

Σε όλα μας τα δωμάτια διαθέτουμε ντουζιέρες, πετσέτες και σεντόνια μιας χρήσης, απολυμαντικό σύστημα υγιεινής και σαπούνια για προσωπική σας υγιεινή.

Σας παρέχουμε ποικιλία προγραμμάτων, ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα, να χαλαρώνετε και να ταξιδεύετε μαζί με τα υπέροχα κορίτσια μας, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σας περιμένουμε στον άνετο εχέμυθο και ασφαλή χώρο μας, να πιείτε το ποτό σας και να αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων κοριτσιών μας, που είναι έτοιμα να εκπληρώσουν κάθε φαντασίωσή σας.

  • ∗Παρασκευή και Σάββατο μέχρι της 07:00
  • * Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.
more
less
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κασσάνδρας 3, Βοτανικός, 104 47 ΧΑΡΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Ωράριο λειτουργίας:  10:00 - 07:00
Τηλέφωνο:  +306998358480
 ΒΑΡΔΙΕΣ
TODAY
Sat
27/04

Πάολα

12:00 - 20:00

Αντζελίνα

20:00 - 07:00

Sun
28/04

Πάολα

12:00 - 20:00

Πάολα

20:00 - 06:00

Mon
29/04
Tue
30/04
Wed
01/05
Thu
02/05
Fri
03/05
ΧΑΡΤΗΣ
0 42 votes
Space/Cleanliness
0 0 votes
Girls
0 42 votes
Services/Hospitality
0 0 votes
Access/parking
Subscribe
Notify of
7 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews

Ευγενικό προσωπικό, πολύ ευγενική ατμόσφαιρα μέσα στο μαγαζί κοπέλες ήταν καταπληκτικές όμορφες έχω γράψει και κριτική για Στέλλα με όποια και πέρασα. Είναι από λίγα μαγαζιά που αξίζουνε στο Βοτανικό. Ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για προσπάθεια που κάνουν εμβόλια υπηρεσίες και οι κοπέλες και μετά τεστ.

Η κυρία που μου άνοιξε πόρτα ήταν πολύ ευγενική μου πρόσφερε νεράκι κ καραμέλες της ώρας αναμονής που περίμενα την κοπέλα. Συζητούσαμε διάφορα πράγματα και μου έχει πει πώς σχεδόν όλες οι κοπέλες έχουν κάνει εμβόλιο και ότι κάνουνε πολύ συχνά κε Rapid test. Έχω παρατηρήσει μεγάλη βελτίωση με καινούριες ιδιοκτήτες από παλιά είναι πολύ προσεγμένα όλα με κάθε λεπτομέρεια. Μετά από λίγη ώρα βγήκε

Έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί και περάσαμε Αλίνα πολύ καλή εμπειρία. Στην υποδοχή πολύ ευγενική κυρίαμε πρόγραμμα 100 ευρώ έχει κεράσει και ποτό. Μέσα σε όλα τα δωμάτια είχε αντισηπτικό καραμελίτσες και πολύ ωραία ατμόσφαιρα με κεράκια με ωραία χαλαρή μουσική. Σίγουρα θα ξαναπάω.

Η Danny. Με στήθος σιλικόνη και κορμάρα τέλεια. Με πολύ δυνατό πρόγραμμα. Ελληνίδα που αξίζει νατην επισκεφτείς.

Η κυρία που μου άνοιξε πόρτα ήτανε με μάσκα και με όλα μέτρα. Με εμβόλια της Με ενημέρωσε όμως ότι και οι περισσότερες κοπέλες έχουνε κάνει εμβόλιο και αυτές που δεν έχουνε κάνει κάνουνε τεστ συνεχώς. Έχω πάρει 80ε πρόγραμμα μου έχουνε κεράσει ποτάκι. Στο δωμάτιο Περιμένοντας την κοπέλα ήτανε πολύ χαλαρωτική μουσική ,κεράκια που Χαλάρωσεακόμα την ατμόσφαιρα. Μετά από λίγη ώρα έχει έρθει και η

Απο χωρο ειναι πιστευω ενα μαγαζί πολυ προσεγμενο στην διακοσμηση και με καθαριοτητα στο σαλωνι αλλα και στο δωματιο υποδειγματικη. Η ευγενια που δειχνουν και η εξυπηρετηση ειναι ενα μεγαλο συν. Τελευταια επισκεψη μου μετρησανε την θερμοκρασια του σωματος και μου προσεφεραν μασκα και αντισηπτικο. Οι κοπελες που εχω παρει, οι περισσοτερες, ηταν καλλες και σπανια δεν εμεινα ικανποιημενος. Μπραβο!