Λίνα

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή18-03-2024

Λίνα

Με έντονη σεξουαλική διάθεση και πολύ όρεξη, είμαι εδώ και σε περιμένω για μια ξεχωριστή ερωτική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Έλα να με συναντήσεις! Για έξτρα υπηρεσίες και χρεώσεις, απευθυνθείτε στο εκάστοτε μαγαζί. *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
Τηλέφωνο:  +302102517241@
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ουκρανία
ΓλώσσεςΕλληνικά, Ουκρανικά
Ηλικία 35
Ύψος 17 εκ.
Βάρος 65 κιλά
Στήθος B
Χρώμα μαλλιών Καστανά
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Καστανά
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 Classic Sex
Erotic Massage
Oral Sex
Sex in Different Positions

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
5 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Επιτέλους νέα επίσκεψη στη Λίνα μετά από αρκετό καιρό. Και δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Το ίδιο γλυκιά, το ίδιο σέξυ, το ίδιο κορμάρα όπως τη θυμόμουν από την προηγούμενη φορά. Θα τα ξαναπούμε Λίνα μου, να είσαι καλά!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ωραίο κορμί αλλά πάνω απ' όλα συμπεριφορά που εμένα τουλάχιστον με φτιάχνει. Δεν είναι από τα κορίτσια που βιάζονται να πάνε κατευθείαν στο πουλάκι για να το σηκώσουν και να τελειώνουν. Ούτε είναι από αυτές που λένε διαρκώς όχι και μη. Σου δίνει την αίσθηση ότι θέλει να σε ευχαριστήσει. Δυστυχώς την έχω πετύχει μόνο μια φορά μέχρι τώρα (καταραμένες ασχολίες!) αλλά πού θα πάει…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Την επισκέφτηκα πρώτη φορα σήμερα. Μου άρεσαν οι καμπύλες της στις φωτογραφίες και είπα να την δοκιμάσω. Πήρα το απλό πρόγραμμα μιας και ήταν η πρώτη μου φορά μαζί της. Ωραίο προσωπάκι αν και κάπως μεγάλη, γύρω στα 4045 την έκοψα και παρόλα αυτά ειναι καινούρια στον χώρο αν και έδειξε δυνατότητες. 

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Προκαταρκτικα με χάδια και γλυψιματα και μετα μια πολύ συμπαθητική πιπα μάλιστα χωρίς προφυλακτικό(!!!!). Μάλιστα την έβαλα στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και της τον έδωσα στο στόμα σε δικό μου ρυθμό. Πολύ υπακουη. Μετα την πήρα, πρώτα ήρθε από πάνω και μετά την έστησα στα τέσσερα ρίχνοντας της και ορισμένα σκαμπιλια στα κολωμερια τα οποία ευχαριστήθηκε.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Στο τέλος τα είπαμε και λίγο πρώτου φύγει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνει πρωκτικο κάπως είναι καινούρια αν και μου είπε ότι ίσως κάνει στο μέλλον. Έμεινα ικανοποιημένος και μάλλον θα την ξανατιμησω στο μέλλον. Ελπίζω να είναι ακόμα ποιο λυμενη ως τότε.