Έλεν

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή26-04-2024
ΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλενΈλεν
CHAT / CAMSNOT AVAILABLE VIDEOS LIVENOT AVAILABLE

Έλεν

Παρακαλώ πολύ Εάν επιθυμείτε να έρθουμε σε επικοινωνία παρακαλώ να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο και παρακαλώ να τηρήσετε αυτά που διαβάζετε αλλιώς η επικοινωνία σας δεν θα ανταποκριθεί!!!

Γεια σας αγόρια καλώς ήρθατε στη σελίδα μου. ❤
Μία σύντομη περιγραφή ώστε να σχηματίσετε μία γνώμη πριν γνωριστούμε ❤

Γυναίκα ξεχωριστή, φιλική, αριστοκρατική, Με πλούσια και χορταστικά φυσικά προσόντα, Σύντροφος πολυτελείας και Υψηλής ποιότητας!..
Και πάνω από όλα πάντα με καλή διάθεση!..
Είμαι εδώ για να σας κάνω να περάσετε όμορφα και κυρίως ποιοτικά!!!

Το προφίλ μου είναι 100 % αυθεντικό και πιστοποιημένο από τους διαχειριστές, για αυτό σας παρακαλώ να μην ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες!!!
Όλα μου τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές και δεν έχουν περάσει από φίλτρα,
Ούτε καν από ελάχιστο καθαρισμό!!!

❌Επικοινωνία παρακαλώ θερμά μόνο στα ελληνικά και μόνο με μηνύματα μέσω sms, whatsapp ,viber

❌Δεν θα απαντηθούν Μηνύματα τύπου : HI, HEllo, Τι κάνεις…
Να είμαστε σοβαροί και με σεβασμό παρακαλώ στην επικοινωνία!!

❌όχι τηλεφωνικές κλήσεις‼‼‼

❌Θα σας παρακαλούσα να είστε τυπικοί στο ήδη κλεισμένο ραντεβού μας ή να ενημερώσετε έγκαιρα για τυχόν ακύρωση και Όχι την τελευταία στιγμή!!

❌Σεβαστείτε με όπως σας σέβομαι και εγώ!!

❌Αγάπες ας είμαστε τυπικοί και ας σεβόμαστε τον χρόνο κάθε ανθρώπου !!!

❌Συνάντηση αποκλειστικά στο χώρο μου!!
Σε διαμέρισμα το οποίο πάντα επιλέγω να είναι καθαρό και αξιόλογο.

❌Παρακαλώ μη μου στέλνετε για Έξοδο στο χώρο σας η για ξενοδοχεία!!!

Ευχαριστώ πολύ που Επισκεφθήκατε το προφίλ μου και θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά. ❤

φιλιά πολλά και Θερμή αγκαλιά από εμένα !!..❤‍🔥

Τα υπόλοιπα κατ’ ιδίαν! Έχουμε να πούμε τόσα!..
Και να κάνουμε αλλά τόσα!..🔥❤‍🔥🔥

  • *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

 

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Ηράκλειο
Τηλέφωνο:  +306949446630@Viber,WhatsApp
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ρωσία
ΓλώσσεςΕλληνικά, Ρώσικα
Ηλικία 35
Ύψος 167 εκ.
Βάρος 60 κιλά
Στήθος FF
Χρώμα μαλλιών Ξανθά
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Πράσινα
Καπνίζει Όχι
 ΤΙΜΕΣ

Time

Incall

Outcall

Taxi
1 hr200 €--
2 hrs400 €--

5 4 votes
Looks
5 4 votes
Services
5 4 votes
Communication
Subscribe
Notify of
15 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Όταν είδα το προφίλ της πίστευα ότι είναι ψεύτικο. Ότι είχανε βάλει φωτογραφίες και βίντεο κάποιας απλησίαστης star. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αληθινό αυτό που έβλεπα. Έστειλα μήνυμα από νωρίς. Βέβαια δεν περίμενα απάντηση όμως προς έκπληξή μου, Μου ήρθε απάντηση και κλείσαμε ραντεβού για το βράδυ. Απόγευμα μου έρχεται μήνυμα ρωτώντας αν μπορώ για την επόμενη μέρα την ίδια ώρα γιατί δεν εβγαινε στο χρόνο.. Είπα μέσα μου το παραμύθι ξεκίνησε αύριο το ίδιο θα μου πει και μετά θα εξαφανιστεί και το προφίλ. Όμως απάντησα ότι ναι μπορώ. Την επόμενη μέρα δεν άλλαξε τίποτα πήγα κανονικά στο ραντεβού και μάλλον ήτανε πιο τυχερή μου μέρα αυτή.
Απίστευτη η Έλενα!
Βασίλισσα όλων των γυναικών!!!!!!!!
Από τις γυναίκες που δεν ξεχνιούνται.
Τι να πρωτοθυμηθώ;..
Πανέμορφη, Λαμπερή, Με τρομερή αύρα και θετική ενέργεια.
Η πιο θερμή και ερωτική γυναίκα που έχω συναντήσει.
Γιατί να μην μπορούμε όλοι μας να έχουμε στη ζωή μας τέτοιες γυναίκες;.. Αδικίες!
Έλενα είσαι όνειρο.
Θα σε σκέφτομαι και θα σε περιμένω όσο τίποτα άλλο.❤️

Meeting date
2024-04-09
Duration (hours)
1
City
Βόλος
Kiss
With tongue
Blowjob
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Breast
Natural
Extra Ball
Don't know
Photo
Real picture
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Εγώ δεν πίστευα στην τελειότητα των ανθρώπων..
Μετά γνώρισα την Έλενα και μου άλλαξε όλα μου τα πιστεύω!!.. Μυθιστορήματα που έχω διαβάσει για έξω πραγματικές γυναίκες σαν να γράφτηκαν όλα για αυτήν.. Είναι τρίτη χρονιά που την γνωρίζω. Την έχω συναντήσει άπειρες φορές και κάθε φορά είναι ακόμα καλύτερη. Σαν να είναι στοίχημα της ζωής της Να σε κάνει να περάσεις τόσο ωραία όσο ποτέ ξανά! Να σε κάνει να σου μείνει στο μυαλό για να την σκέφτεσαι και να την αναζητάς..
Ένα απίστευτο πράγμα..
Μοναδική μου.. Ανυπομονώ να σε πάρω στην αγκαλιά μου!.

Meeting date
2024-04-01
Duration (hours)
3
City
Θεσσαλονίκη
Kiss
Without tongue
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extra Ball
Multiple times allowed
Photo
Real picture
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Γνωριστήκαμε στην Αθήνα 20 Μαρτίου.. Πέρασαν 10 μέρες και δεν έχω πάψει να τη σκέφτομαι.. Απίστευτο κορίτσι! Άψογη σε όλα! Από την πρώτη στιγμή σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο άνετα. Ακόμα δεν πιστεύω οτι σ αυτόν τον κόσμο τον κακό υπάρχουν τέτοιες ψυχές.. Αυτή λάμψη.. Αυτό το φως που έχει… Απίστευτο και ξανά απίστευτο!!!… Έλενα σ’ ευχαριστώ πολύ για την ομορφότερη ώρα που πέρασα μαζί σου. Σε περιμένω πως και πως να επιστρέψεις. Να περνάς όμορφα και να λάμπεις πάντα!!!

Meeting date
2024-03-20
Duration (hours)
1
City
Αθήνα
Kiss
With tongue
Blowjob
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extra Ball
Don't know
Photo
Real picture
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Αναμφισβήτητα είναι καλύτερη στο χώρο αυτό. Νούμερο1! Έχω βρεθεί πολλές φορές μαζί της και παρόλα αυτά κάθε φορά που τι βλέπω παθαίνω ζημιά. Μιλάμε για την απόλυτη ΓΥΝΑΙΚΑ! Θεά της Θηλυκότητας! Έχω σκεφτεί πολλές φορές.. Ποια ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΠΛΑΣΕ και είναι έτσι;..
Κρίμα που οι τρόποι της δεν μπορούν να αποτυπωθούν στις φωτογραφίες… Απέραντο ερωτισμό… Να σε παίρνει αγκαλιά με όλο το κορμί. Να σε τυλίγει μέσα στο δικό της και να σε χαϊδεύει με όλο το σώμα. Κάτι μοναδικό και αξέχαστο!!! Και είναι τόσα ακόμα που την κάνουν ξεχωριστή. Ότι και να κάνω αλλού, Πάντα λείπει αυτό το μοναδικό από την Έλενα.. Αυτοί οι τρόποι της!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Την Έλενα την γνώρισα στα Γιάννενα προχτές 9 Μαρτίου. Ήθελα πολύ να μοιραστώ για αυτήν την γνώμη μου, έτσι αποφάσισα να γράψω εδώ. Είναι πολύ καιρό που προσπαθώ να την πετύχω κάπου και όλο δεν βόλευε.. Μόλις είδα το tour που είχε βάλει κανόνισα για Γιάννενα. Εγώ μένω Κοζάνη και πήγα για αυτήν όμως, μπορώ να πω χαλάλι της ο δρόμος που έκανα! Απίστευτο κορίτσι. Και από ομορφιά. Και από συμπεριφορά. Και από χαρακτήρα. Μοναδική! Είμαι πολύ χαρούμενος που την γνώρισα. Ένα Διαμάντι! Από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου! Έλενα, Μετράω τις μέρες να ξανασυναντηθούμε! Φιλιά πολλά! Να προσέχεις.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Γειά και από μένα. Συναντήθηκα με την Helen στην Κέρκυρα 5/3. Ήταν απίστευτα όμορφη, πρόσχαρη, ευγενική και υπομονετική μαζί μου. Αξίζει κάθε θετική κριτική και όσα είχα διαβάσει στο βιογραφικό και τις κριτικές ήταν απολύτως αληθή. Η κοπέλα είναι ένας πραγματικός θησαυρός επικοινωνιακή και καταπληκτική στο κρεβάτι. Φυσικά προσόντα, κουκλάρα, GFE υψηλής ποιότητας. Ανυπομονώ να την ξαναδώ!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το κορίτσι της καρδιάς μου. Ερωτεύσιμη γυναίκα. Μαζί της όλα είναι όμορφα. Την ξέρω καιρό και την συναντώ με κάθε ευκαιρία. Το ατού της είναι ότι κάνει τον άλλον να νιώθει μοναδικός, Δικό της άνθρωπο… Σου φέρεται πάρα πολύ όμορφα, λες και κάνει μία ιεροτελεστία. Αυτό προσωπικά για μένα μετράει πάρα πολύ. Αυτό με κάνει και την αναζητώ και την ψάχνω πάντα. Αυτό χαράζεται μέσα στη μνήμη και δεν φεύγει! Όποιος την γνωρίζει ξέρει τι λέω, όποιος θα την γνωρίσει θα με θυμηθεί!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Συνάντηση με την Έλενα έγινε χτες στην Κέρκυρα. Έχω να πω ότι είναι πανέμορφη πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και πολύ καλό παιδί. Με αυτή την εμφάνιση αν ήταν κάποια άλλη σίγουρα θα ήταν με μια μύτη μέχρι τον ουρανό. Η Έλενα όμως συνδυάζει αυτή την ομορφιά εξωτερικά και εσωτερικά. Στις υπηρεσίες της επίσης είναι καλύτερη που έχω συναντήσει ως τώρα. Ερωτική, Αισθησιακή, Τρυφερή και χαδιάρα

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Δεύτερη συνάντηση με Έλενα: 29.01.2024. My Number One! Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που έχω πάθει με σένα. Μπήκες σαν μικρόβιο μέσα μου και παρέμεινες. Δεν ξέρω για ποια άλλη να γράψω όταν υπάρχεις εσύ… Πανέμορφη μου, Σε σκέφτομαι και σε ποθώ συνέχεια. Καλή μας αντάμωση γλυκιά μου! Μέχρι τότε, να χαίρεσαι την κάθε σου στιγμή! Φιλιά πολλά. Πάντα με πολύ αγάπη και με πολύ σεβασμό!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Μόλις άνοιξε η πόρτα έπαθα σοκ χωρίς υπερβολές! Αφού της ζήτησα λίγο χρόνο να συνέλθω να ηρεμήσω. Με τίποτα δεν περίμενα να αντικρίσω τέτοια ομορφιά και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και υπέροχος άνθρωπος. Σε κάνει να νιώθεις σαν να πετάς στα Ουράνια!! Τον Ερωτισμό που έχει δεν τον έχω ξανά συναντήσει… Στοματικό που μου έκανε δεν μου έχουν ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου!! Λατρεμένο κορμί που δεν χορταίνεις. Μου φαίνεται σαν όνειρο. Αφού την βλέπεις μπροστά σου και δεν πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, πραγματικά με έχεις σκλαβώσει. Εννοείται πως θα τα λέμε συχνά.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Πρώτη συνάντηση με την Έλενα: 24:09.2023. Δεν κάνω συνήθως κριτικές όμως εδώ επιβάλλεται! Η γνωριμία μας με την Έλενα ξεκίνησε με αρκετή παρεξήγηση. (Λάθος προσέγγιση για πρώτη φορά από την πλευρά μου) Η αναμονή άξιζε όμως. Η προσπάθεια ανταμείφθηκε με το παραπάνω! Γενικά είμαι πολύ δύσκολος στις επιλογές που κάνω. Αμέτρητες εμπειρίες, καλές, μέτριες, άσχημες..τόσο πλήρης ποτέ ξανά όμως! Μία γυναίκα να τα συνδυάζει όλα; Ομορφιά, Σεξουαλικότητα, Ερωτισμό. Απλότητα και ταυτόχρονα τόση αριστοκρατία. Τόσο κυριλέ. Τόσο καυλιάρα και σέξι. Τόσο καλός χαρακτήρας και δοτική. Ωραίος άνθρωπος! ΑΛΗΘΙΝΗ! Στο προφίλ της Κυρίαρχη, σαν δυνατό της σημείο το υπέροχο και σπάνιο στήθος της. Αυτό το μέγεθος, φυσικό και τόσο γεμάτο; Απλά δεν υπάρχει!…

Όμως όλα της, ότι έχει πάνω της είναι το ατού της! Τι προσωπάρα. Τι ματάρες (Εκεί υπάρχει και κόλαση και παράδεισος!) Τι κορμάρα…
Το δέρμα της τόσο απαλό σαν πούπουλο. Το μουνάκι της νεανικό με υπέροχες αναλογίες. Οι μεθυστικές μυρωδιές της. Το άγγιγμα της που δεν μοιάζει με καμιάς άλλης, η υπομονή της…
Τι να πρωτοπεί κανείς;…με λίγα λόγια είναι θεά, μία κατηγορία μόνη της! Μαζί της αισθάνεσαι Θεός… Μοναδικός!
Α ρε, Λενιώ τι μου έχεις κάνει… Ήρθες και έμεινες κορίτσι μου γλυκό.
Σε κουβαλάω παντού, είσαι μέσα μου, είσαι στο μυαλό μου και στις σκέψεις μου.
Όπως σου είπα θα επιστρέψω σύντομα. Μόνο για σένα μωρό!!
Φιλιά πολλά, αγαπημένη μου και να προσέχεις, τύραννε μου!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το κορίτσι είναι όλα τα λεφτά!! Η ομορφότερη γυναίκα που έχω πάει στη ζωή μου!!Απίθανη σε όλα! Φοβερή επιδερμίδα, σαν μωρού παιδιού. Είναι σαν κουκλάκι… σαν Μπάρμπι.Είναι τόσο μαγευτική, δεν χορταίνεις να την βλέπεις!! Θα σε δω ξανά πολύ σύντομα, μωρό.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ο ΑΠΟΛΛΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ & GIRLFRIEND EXPERIENCE!! 100% RESPECT!!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ & ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ! ( Ο ΧΩΡΟΣ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΤΥΛΑΤΟ & ΚΑΘΑΡΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΑΝ!) ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!)

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ & ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ!!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ & ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!