Λίκα

  • Δημιουργία18-03-2024
  • Μεταβολή17-07-2024

Λίκα

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις τις απολαύσεις μιας Ρωσίδας βίζιτας στην Αθήνα. Η escort Lika είναι ένα όμορφο κορίτσι με απαλό δέρμα και σώμα για αμαρτία. Διαθέσιμη για σύντομες ειδοποιήσεις ή επισκέψεις στο ξενοδοχείο, καθώς και πολύωρες συναντήσεις. Αυτή η συνοδός στην Αθήνα θα κάνει όλες τις στάσεις για να εξασφαλίσει τη σεξουαλική σας απόλαυση. Αυτή η νεαρή σεξοβόμβα, είναι η πιο παιχνιδιάρικη και κομψή βίζιτα που μπορείτε να βρείτε, για να κάνετε καυτό σεξ απόψε. Το φοβερό σώμα, τα λαμπερά της μάτια και η προσωπικότητά της αρκεί για να εμπνεύσει τον θαυμασμό και την επιθυμία για τις εκπληκτικές ερωτικές υπηρεσίες της.

  • *Παρακαλούμε αναφέρετε πως βρήκατε την καταχώρηση αυτή στο EroticPortal.com.

 

more
less
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασική πόλη:  Αθήνα
  ΓΕΝΙΚΑ
Φύλο Θηλυκό
Προσανατολισμός Ετεροφυλόφιλη
Εθνικότητα Ρωσία
ΓλώσσεςΑγγλικά, Ρώσικα
Ηλικία 21
Ύψος 167 εκ.
Βάρος 52 κιλά
Στήθος B
Χρώμα μαλλιών Καστανά
Τύπος Μαλλιών Ίσια
Μήκος Μαλλιών Μακριά
Μάτια Πράσινα
Καπνίζει Όχι
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 2 Cums
69
Companion
Cum on Body – COB
Deepthroat
French Kissing
Girlfriend Experience – GFE
Long Dates
Massage
Masturbation
Oral Without Condom – OWO
Striptease
Tickle
  EXTRAS
Τελείωμα στο Στόμα+ 20 €
Strap on (δικό σου)+ 50 €
 ΤΙΜΕΣ

Time

Incall

Outcall

Taxi
1 hr-140 €Free €
1.5 hr-210 €Free €
2 hrs-280 €Free €
3 hrs-420 €Free €
4 hrs-560 €Free €
12 hrs-1200 €Free €

0 0 votes
Looks
0 0 votes
Services
0 0 votes
Communication
Subscribe
Notify of
10 Reviews
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all Reviews
Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ο αγωνας ειχε ποικιλια απο στασεις με εκεινη κυριαρχη αλλα και εμενα. Οι κινησεις της στο cow ηταν καυλωτικες. Εκτος απο το φιλι που δεν εδωσε, δεν εχω καποιο σημαντικο παραπονο να αναφερω. Σιγουρα μια ομορφη νεαρη κοπελα πρεπει να τρωει πολυ πουτσο στο επαγγελμα της και ενα διαλειμμα το χρειαζεται για να αποδιδει καλα. Ισως να την συναντησω ξανα και ισως για περισσοτερη ωρα,καλη συνεχεια!

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Στο σε με ακολουθησε σε οτι της ζητησα. Ειχε υγρο μουνι και καλο απο αισθηση ενω συνεχισε να απολαμβανει το γαμησι μεχρι το τελος. Δοκιμασα και εγω το κουβαλημα της και μου αρεσε αλλα δεν ηταν το καλυτερο. Σε γενικες γραμμες ειναι για μετρια ενταση στο σεξ και προσπαθει να μεινει ευχαριστημενος ο πελατης. Ακομα η τιμη ειναι 140 και με το ξενοδοχειο δωρεαν αποτελει μια περιπτωση vfm θα ελεγα…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ηταν λες και με γνωριζε και περιμενε να συναντηθουμε για να κανουμε σεξ. Στην συνεχεια επεδειξε την αριστη τεχνικη και επιθυμια στο στοματικο αλλα και εμενα απο την στιγμη που ειδα το μουνι της ολο και περισσοτερο φουντωνε η καυλα μου για να της το γλειψω. Εκανα υπομονη για μερικα λεπτα γιατι ηταν οντως καλη και μετα της ανοιξα τα ποδια και εκανα σχεδον βουτια αναμεσα τους. Εχει νεανικο μουνακι..

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Παιχτηκαν δυο γυροι μεσα στο λιγο χρονο που μας εμεινε και ο λογος ηταν οτι δεν ειχα γαμησει σχεδον μια εβδομαδα οποτε οι αποθηκες μου ηταν γεματες. Κανει καλα στησιματα και στις απαιτητικες στασεις οπως το cow ηταν επισεις ενεργη. Βεβαια οι περισσοτεροι δεν θα θέλετε τιποτα περισσοτερο απο ενα πισωκολλητο μαζι της γιατι εχει απιστευτη θεα, εναν λαχταριστο κωλο που ομως δεν δινει…

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Το χρωμα των ματιων της ωραιο και το βλεμμα της εξυπνο. Επισης πολυ καθαρη και παντου, επιμενει να κανει μπανιο πριν κανει οτιδηποτε και εχει ωραιο μουνι για γλειψιμο. Απο πισω φαινεται κλειστη και κωλο δεν δινει. Δινει πολυ βαρος στο στοματικο και εκει μπορει να νομιζει οτι κλεβει χρονο αλλα απλα μαλλον γουσταρει. Στο σεξ κανει καλα στησιματα και η συμμετοχη της ειναι πολυ καλη επισεις.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Απο πρωτοβουλιες μικροπραγματα, μονο αφου την κατευθυνεις αλλα το πιπινιαρικο και ναζιαρικο υφος της δεν παιζεται… Γαμησι με τρεις στασεις αναλυτικα, ιεραποστολικο, το ιδιο με τα ποδια ψηλα και πισωκολλητο. Σε κοιταει στα ματια οταν την γαμας και τα βογγητα της ακουγονται αληθινα και δεν ειναι ασυντονιστα. Δεν τραβηχτηκα για να την χυσω στο σωμα, ολα στην καποτα και οσο πιο μεσα μπορουσα.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Δεν της χαριζεται με τιποτα οτι δεν γυμναζεται, θα καλυτερευε τον κωλο της και συνολικα το σωμα της θα γινόταν πιο ομορφο. Ειναι δεκτικη και δοτικη σε φιλια στο στομα αλλα και στο τσιμπουκι δεν κουραζεται και γλυφει και την περιφερεια. Στο γαμησι με το αματουρικο στυλ παιξαμε πολλες στασεις με καβαλημα και παλι ακούραστη σε οτι ζητησα.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Απο πρωτοβουλιες δεν ειδα πολλα αλλα η συμμετοχη και σε φιλια και σε γαμησι ηταν καλη και οπως ειπα και στην αρχη το ζει το σεξ και νιωθεις οτι το απολαμβανει. Παρατηρησα οτι ευχαριστιεται οταν χυνεις απο το χαμογελο της. Την δευτερη φορα την εχυσα στα βυζια της και χαρηκε ακομα περισσοτερο. Εμεινα μεχρι το τελευταιο λεπτο μαζι της, ηταν πολυ ευχαριστη και στην παρεα.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Η κοπελα εχει φυσικη ομορφια και δεν ξεκολλησε απο πανω μου σε ολη την συνευρεση. Φιλαει βαθια και θερμα, μου εδειχνε οτι της αρεσε. Το γλειφομουνι της αρεσε και το δαχτυλο που της εβαλα δεν την χαλασε. Γουσταρει το σεξ πραγματικα, δεν σταματαει ευκολα αν δεν σε δει να χυνεις. Ολη η συνευρεση ηταν σε ρυθμους gfe, δεν νομιζω να κανει για κατι πιο σκληρο.

Looks :
     
Services :
     
Communication :
     

Ξεκιναει απαλα το προγραμμα με χαδακια και φιλακια στο στηθος και στον λαιμο και δεχεται το ιδιο χωρις να ενοχλειτε. Στο ιεραποστολικο ηταν ωραια η κινηση που εκανε με την μεση και τα φιλια που ανταλλαξαμε επισεις κανανε ποιο αληθηνη την gfe εμπειρια. Η κοπελα σε ολη την διαρκεια εβγαζε στυλ κοπελας που γουσταρει το σεξ αλλα και μια αισθηση αξιοπρεπειας. Ειναι πολυ καλο εσκορτ